GVAV Speedman Triathlon Groningen

 

padlock

Hieronder nog een aantal belangrijke medelingen/laatste informatie.

 

Onder aan de afrit Oranjewoud ga richting Oranjewoud en volg dan de weg. Let op parkeer in de straat waar wij de bordjes hebben staan dit is op het land van een boer. Aan de andere weg riskeer je een boete. Volg de instructie van onze parkeer regelaars op.

Afzet lint en touw staat er niet voor niets er is altijd een ingang naar het finish terein en wisselzone. 

Wees ruim optijd (anderhalf uur) voor de start aanwezig zodat je de tijd hebt je in te schrijven. Vergeet niet je licentie voor digene die deze heeft! bij het inschrijf buro moet je deze laten zien. 

Voordat je, je fiets laat keuren bij de ingang van de wisselzone zorg dat de fietssticker op de fiets zit en dat je, je helm op hebt. om geen opstopping te krijgen

De championchip draag je om 1 van je enkels. Mocht je geen bandje voor je chip hebben mail ons nog even. 

Bij de 1/16 mag 1 begeleider ook in de wisselzone. Bij de start benodigheden zit een polsbandje deze omdoen anders kom je er niet in.

Voor de estafette zitter er 3 polsbandjes in de startbenodigheden. Alle estafette leden graag het polsbandje om anders kom je niet weer in de wisselzone. Het start nummer en chip geven jullie over aan de volgende in het daarvoor bestemde vak "team" vak.

Let op het fietsen is op de openbare weg hou ook rekening met de rest van het verkeer en jezelf. Er zitten een aantal scherpe bochten in het parcours berijd je goed voor.

De organisatie kunnen jullie herkennen aan de de Rode Clafis jasjes. 

Vrijwillligers hebben gele hesjes

Verkeersregelaars verkeersregelaarshesjes.