GVAV Speedman Triathlon Groningen

Strijden tegen andere bedrijven of gewoon meedoen voor de fun?

Het kan in de Bedrijven Triathlon Estafette!

Ga met z’n drieen de uitdaging aan om 750 m te zwemmen, 23 km te fietsen en 5 km te hardlopen (ieder doet 1 onderdeel).

Inschrijven kan hier. Meer informatie over de estafette vind je hier

18 juni 2017 is het weer zover! In samenwerking met G.V.A.V. Rapiditas organiseert G.S.T.V. Tritanium 
het Nederlands Studenten Kampioenschap Triathlon! De strijd om deze titel zal gehouden worden op de 1/8e afstand en vindt plaats in de studentenstad van het noorden: Groningen!
 
De voorbereidingen zijn al druk aan de gang en wij doen ons uiterste best er weer een geweldige dag van te maken. Om de reis naar Groningen zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben wij gezorgd voor een gereduceerd studententarief. Na afloop van de wedstrijd wordt er voor alle NSK deelnemers tegen een kleine vergoeding een BBQ georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen alle sportieve prestaties van die dag besproken worden. Om te zorgen dat onze zuidelijke medestudenten ook aan de start kunnen verschijnen organiseert de Wedcie van Tritanium een heuse Bed & Breakfast. Dit betekent dat je de dag van te voren naar Groningen kunt reizen en de volgende ochtend fris en fruitig aan de start van de wedstrijd staat!
 
Mocht je meer informatie willen over het evenement kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
We zien je graag aan de start verschijnen!
 
Schrijf je snel in want: Vol = Vol!

Net als in 2015 gaat G.S.T.V. Tritanium de samenwerking aan met G.V.A.V. Rapiditas voor de organisatie van het NSK-triatlon over de 1/8ste afstand. 19 Juni 2016 is het al zover en starten we in de mooiste studentenstad van Nederland: Groningen!

De voorbereidingen zijn al druk aan de gang en wij doen ons uiterste best er weer een geweldige dag van te maken. Om de reis naar Groningen zo aantrekkelijk mogelijk te maken regelen wij een gereduceerd (studenten-)tarief voor de studenten geïnteresseerd in dit NSK. Daarnaast organiseert Tritanium speciaal voor jou een Bed & Breakfast, zodat je ’s ochtends vroeg niet naar Groningen hoeft af te reizen en zal er na afloop van de wedstrijd een barbecue zijn, waar ieders sportieve prestaties besproken kunnen worden. Dit alles exclusief voor deelnemende studenten aan het NSK-triatlon!

Schrijf je dus snel in, want: VOL = VOL!

Meer informatie volgt spoedig op de site. Stuur bij onduidelijkheden gerust een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er kan bij de sprint- en OD triatlon deelgenomen worden in een estafetteteam van 2 of 3 personen. Elk teamlid neemt 1 (of 2) onderdelen voor zijn/haar rekening. De estafetteteams starten tegelijkertijd met de betreffende reguliere startserie. Hieronder staan een aantal punten die van belang zijn voor de teamtriatlon. 

  • De teamcaptain meldt zich bij het inschrijfbureau en haalt de startbescheiden op.
  • Er bevindt zich o.a. een startnummer en een transponder (voor de elektronische tijdwaarneming) in de wedstrijdbescheiden. Zowel de transponder als het startnummer dienen in het wisselvak doorgegeven te worden aan het volgende teamlid tijdens de wedstrijd.
  • Het wisselvak bevindt zich in de wisselzone. De zwemmer geeft in dit vak de transponder door aan de fietser.
  • De helm van de fietser moet dicht zijn vanaf het moment dat men de fiets vast pakt tot het moment dat de fiets weer in het rek wordt gezet.
  • De fietser draagt het startnummer op zijn/haar rug.
  • Fietsen in de wisselzone is niet toegestaan.
  • Bij binnenkomst in de wisselzone dient men eerst de fiets terug te plaatsen en dan pas de transponder over te dragen (wederom in het wisselvak).
  • De loper draagt het startnummer duidelijk zichtbaar op de borst.
  • Alleen het betreffende teamlid dat de transponder aanneemt mag zich in de wisselzone begeven.

Het is raadzaam het startnummer aan een stuk elastiek (of startnummerband) te bevestigen zodat het startnummer makkelijk doorgegeven kan worden.

Net als in 2014 wordt er weer een  NSK triatlon georganiseerd over de 1/8e afstand. 7 juni 2015 zal deze  van start gaan in de noordelijkste studentenstad van Nederland: Groningen!!

In samenwerking met GVAV Rapiditas, zullen wij als Groningse Studenten Triatlon Vereniging Tritanium proberen er een geweldige dag van te maken. We zijn al druk met de voorbereidingen voor dit mooie evenement. Om het voor jullie als student zo aantrekkelijk mogelijk om naar Groningen af te reizen, heeft de organisatie een speciaal studententarief voor het NSK gemaakt.

Daarnaast bieden wij als Tritanium een Bed & Breakfast aan van zaterdag op zondag, zodat jullie niet 's ochtends heel vroeg vanuit jullie woonplaats hoeven te komen. Na de wedstrijd zal er ook een BBQ plaats vinden waaraan iedere NSK deelnemer aan kan deelnemen tegen de kostprijs. Schrijf je snel in want vol = vol. Meer informatie over de B&B en de BBQ volgt binnenkort. Houdt daarvoor de site goed in de gaten!

Mocht je vragen hebben over het NSK, BBQ of B&B, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor overige vragen met betrekking tot de Speedman, verwijzen wij jullie graag door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..