Runnersworld Speedman
een evenement van GVAV Rapiditas Triathlon Groningen

Inschrijven Runnersworld Speedman 2017

{source}

<iframe src="http://www.ntbinschrijvingen.nl/inschrijvingen/overzicht.asp?Code=2006874" frameborder="0" scrolling="no" id="frmNTBinschrijvingen" width="100%" height="500"></iframe>

{/source}

LET OP: U ontvangt na het inschrijven een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in uw spam folder staat.

 

Kwalificatie WK Sprint Rotterdam

In Groningen kan je je kwalificeren voor het WK sprint te Rotterdam. Naast de normale inschrijving bij de 1/8e triathlon van de Speedman dien je je ook nog aan te melden bij de NTB via de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/Rdam2017

Voorwaarden

  • Deelnemers die zich minimaal 90 dagen  (d.w.z. voor 20 maart 2017) voor het evenement bij de organisatie afmelden, ontvangen het inschrijfgeld (- 5 euro administratiekosten) retour.
  • Deelnemers die zich minimaal 30 dagen (d.w.z. voor 20 mei 2017) het evenement bij de organisatie afmelden, ontvangen 50% van het inschrijfgeld (- 5 euro administratiekosten) retour.
  • Deelnemers die zich korter dan 30 dagen  (d.w.z. na 19 mei 2017) voor het evenement bij de organisatie afmelden, ontvangen geen inschrijfgeld retour.
  • In geval een evenement  door overmacht (en in samenspraak met de NTB gelieerde en/of de wedstrijdleider) op of kort voor de wedstrijddag  wordt afgelast vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats. 
  • Terugbetaling van inschrijfgelden door de organisatie vindt uiterlijk 30 dagen na de datum van het evenement plaats.
  • De Speedman werkt met een elektronische tijdwaarneming. De benodigde transponder krijg je van de organisatie in bruikleen en dient na de wedstrijd weer ingeleverd te worden. De kosten voor niet ingeleverde transponders worden door belast aan de deelnemer (a 100 EUR per transponder).
  • Uw startbewijs is niet overdraagbaar.