Runnersworld Speedman
een evenement van GVAV Rapiditas Triathlon Groningen

Nederlands studentenkampioenschap 2017

18 juni 2017 is het weer zover! In samenwerking met G.V.A.V. Rapiditas organiseert G.S.T.V. Tritanium 
het Nederlands Studenten Kampioenschap Triathlon! De strijd om deze titel zal gehouden worden op de 1/8e afstand en vindt plaats in de studentenstad van het noorden: Groningen!
 
De voorbereidingen zijn al druk aan de gang en wij doen ons uiterste best er weer een geweldige dag van te maken. Om de reis naar Groningen zo aantrekkelijk mogelijk te maken hebben wij gezorgd voor een gereduceerd studententarief. Na afloop van de wedstrijd wordt er voor alle NSK deelnemers tegen een kleine vergoeding een BBQ georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen alle sportieve prestaties van die dag besproken worden. Om te zorgen dat onze zuidelijke medestudenten ook aan de start kunnen verschijnen organiseert de Wedcie van Tritanium een heuse Bed & Breakfast. Dit betekent dat je de dag van te voren naar Groningen kunt reizen en de volgende ochtend fris en fruitig aan de start van de wedstrijd staat!
 
Mocht je meer informatie willen over het evenement kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
We zien je graag aan de start verschijnen!
 
Schrijf je snel in want: Vol = Vol!