RunX Speedman Triathlon Groningen
een evenement van GVAV Rapiditas Triathlon

In ons laatste bericht spraken we over de onzekere tijd waarin we leven en dat dit ook de organisatie van de Speedman bemoeilijkt.

Gaat de wedstrijd überhaupt door? Zo ja, zal dit nog steeds kunnen op de oorspronkelijke datum van 13 juni? Vragen die jullie, maar ons zelf ook bezig houdt en waarbij we, helaas, afhankelijk zijn van de overheid.

Toch willen we jullie deelgenoot maken van ons proces, er staat namelijk een grote verandering te wachten!

Aangezien de toekomstbestendigheid van het zo vertrouwde parcours op Kardinge niet genoeg naar ons wens is, zal de Speedman voortaan op een nieuwe locatie gehouden worden.
De gesprekken met de gemeente lopen, maar we kunnen nu alvast kenbaar maken dat we gaan verhuizen naar de omgeving van de Ruskenveense plas, Hoogkerk!

Een nieuwe locatie, een nieuw parcours, een nieuwe uitdaging waar we enorm naar uitkijken! Vanwege corona en de lastigere aanloop naar deze wedstrijd én vanwege de (her)ontdekking van de (on)mogelijkheden van de nieuwe locatie, hebben we echter doen besluiten om voor de editie van 2021 alleen een sprint startserie voor recreanten open te stellen. Hoe dit precies vorm wordt gegeven, zullen we jullie later kenbaar maken.

De inschrijving voor deze recreanten serie zal rond het einde van de maand februari open gaan. Houd de website in de gaten voor meer informatie!