050media Speedman Triathlon Groningen

De RunX Speedman Triathlon die op zondag 13 juni gepland stond, gaat niet door. 

De grote onzekerheid met betrekking tot de beperkende maatregelen voor sportevenementen heeft ons doen besluiten om de wedstrijd definitief af te gelasten. 

 

We vinden dit bijzonder jammer en hebben lang gewacht de knoop door te hakken in de hoop dat mogelijke versoepelingen ruimte zouden geven voor het organiseren van onze mooie triathlon. Helaas bieden de huidige maatregelen geen perspectief om in juni het evenement zodanig neer te zetten zoals wij dat voor ogen hebben. 

 

De Speedman in de huidige vorm wordt niet verplaatst naar een later moment dit jaar. Dat betekent dat de volgende editie van de Speedman pas in 2022 gaat plaatsvinden. 

 

Voorbereidingen 2022

Al het voorwerk voor de editie van 2021 is natuurlijk niet voor niks geweest! Want ondertussen blijven we als commissie achter de schermen bezig om er voor te zorgen dat de editie van 2022 een groot succes gaat worden. Zo is er inmiddels hard gewerkt aan het draaiboek voor het nieuwe wedstrijdparcours in en rondom de Ruskenveenseplas met een uitdagend loop- en fietsparcours. 

Graag zien we je hier volgend jaar terug!

 

We begrijpen het als je nog vragen hebt. Hiervoor mag je altijd contact opnemen met de organisatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Speedmancommissie