GVAV Speedman Triathlon Groningen

Wedstrijdinfo

Algemene informatie:

Op de website kun je alle informatie vinden die je wilt weten voor de serie waaraan je deelneemt. Onder het tablad "Speedman" vind je de informatie voor de achtste, de kwart, de HIS Serie en de kindertriathlon. Voor de deelnemers aan de teamcompetities is het tabblad "teamcompetities". 


Wedstrijdboekje:

In het  Wedstrijdboekje vind je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid op de wedstrijd te verschijnen. Lees deze dan ook goed door. 


Parcourskaarten:

Onder bovengenoemde tabbladen kun je ook de parcourskaarten vinden. Het is een interactieve kaart waar je alle punten van het parcours bij langs kan gaan. Onderaan de kaart staat de legenda. Daar kun je per parcours of wisselzone zien waar je bijvoorbeeld de inschrijving, de briefing en andere belangrijke punten kunt vinden.


Watertemperatuur:

Een week voor de wedstrijd zullen we hier de watertemperatuur van de Ruskenveenseplas waarin gezwommen gaat worden plaatsen. Kijk dus regelmatig of het toegestaan is om met wetsuit te zwemmen.

De huidige watertemperatuur is:

28 mei 2024 om 12u - 19,4 grd

3 juni 2024 om 15u - 18,3 grd

6 juni 2024 om 18u - 17,2 grd

8 juni 2024 om 12u - 16,3 grd


Wetsuit gebruik:

Bij een watertemperatuur onder 16ºC is wetsuit verplicht. Is de watertemperatuur boven 22 ºC dan mag je géén wetsuit aan. Hiertussenin mag je zelf besluiten om een wetsuit wel of niet aan te trekken. Bij een watertemperatuur van onder de 13 ºC mag er niet gezwommen worden.

De NTB kijkt op de dag van het evenement niet alleen naar de watertemperatuur. Ze nemen ook de luchttemperatuur in hun afweging mee om een wetsuit wel of niet verplicht te stellen.

Lees de complete uitleg in het wedstrijdreglement van de NTB.


Kleed- en douchegelegenheid:

Er is gelegenheid om je om te kleden of te douchen. Ook zal de kantine van de naastgelegen tennisvereniging beschikbaar zijn waar je een versnapering kunt halen of even kunt zitten.


Bereikbaarheid:

De routebeschrijving kun je vinden onder het tabblad "Bereikbaarheid"
In en rondom Groningen wordt er echter op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe julianaplein. Er zijn meerdere afsluitingen en er is kans op file. Houd hier rekening mee als je met de auto of trein komt. Meer informatie over de afsluitingen kun je onder andere vinden op Groningen Bereikbaar - werkzaamheden aan weg en spoor