GVAV Speedman Triathlon Groningen

Vrijwilligers informatie

Om onze Speedman tot een succes te maken zijn we natuurlijk op zoek naar veel vrijwilligers! Zonder vrijwilligers geen wedstrijd! We hebben op allerhande vlakken mensen nodig, zoals heel veel verkeersregelaars, die het verkeer rondom de wedstrijd regelen en drukke punten overzichtelijk houden, maar ook kanovaarders om het zwemonderdeel in goede banen te leiden, vrijwilligers die de inschrijfbalie bemensen om alle deelnemers goed op te vangen, opbouwers, afbrekers, etc etc. Onderstaand een indicatie waarvoor we allemaal mensen zoeken.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger de Speedman tot een groot succes te maken, of ken je iemand die het leuk vindt om als vrijwilliger te ondersteunen, noteer 9 juni 2023 alvast in je agenda, en meld je aan!

Voor GVAV-leden geldt het volgende, als andere jaren: Als je zelf graag mee wilt doen met de wedstrijd, is het verplicht om een vrijwilliger aan te dragen, bij voorkeur iemand van buiten de vereniging. Op deze manier hopen we voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen!

 

Schrijf je hier in

 

 

Voorbeeld-taken

Hieronder een aantal voorbeelden van taken die je als vrijwilliger kunt doen. Helaas kunnen we niet iedereen op de voorkeursplek plaatsen, maar een voorkeur aangeven mag altijd!

Verkeersregelaar fiets- / loopparcours

De meeste vrijwilligers zijn nodig op het parcours, om de wedstrijd, en het verkeer in goede banen te leiden. Vantevoren krijg je hiervoor een E-learning toegestuurd, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Op sommige punten worden beroeps-verkeersregelaars ingezet.

Wisselzone bemensing

In de wisselzones en parc-fermee zijn meerdere vrijwilligers nodig. Dit om de in- en uitloop van atleten in goede banen te leiden.

Bemensing van inschrijfbalie

Hier worden de atleten uit het hele land opgevangen, startnummers uitgereikt, te woord gestaan bij vragen, het visitekaartje van onze vereniging!

Op- en afbouwers:

Op zaterdag en zondag vroeg zal het parcours en het evenemententerrein worden opgebouwd. Na de wedstrijden zal het terrein ook weer teruggebracht moeten worden in oude staat. Ook hier zijn mensen voor nodig, en echt niet alleen de sterkste mannen! Vele handen maken licht werk!

Zwemparcours

Bij het zwemmen wordt de reddingsbrigade ingezet. Ook een aantal kanovrijwilligers zijn nodig om de zwemmers te begeleiden.

Fietsparcours motorrijders

Op het parcours zijn een aantal motorrijders om juryleden rond te rijden. Kun jij motorrijden en lijkt dit je een leuke taak, meld je aan!

Verzorgingsposten

Op het fiets- en loopparcours zijn verzorgingsposten aanwezig, waar we veel mensen nodig hebben voor het voorbereiden en uitdelen van fruit, sportdrank en ander lekkers.

Aanmelden als vrijwilliger

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door op de knop hieronder te klikken. Je kunt vervolgens het formulier invullen. Op deze manier hebben wij in één keer alle relevante gegevens op een rij.

Schrijf je hier in

 

Contact

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.